Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерський шоколад: ідеальний вибір для створення вишуканих десертів
Кондитерський шоколад — незамінний інгредієнт в арсеналі виробників десертів і любителів готувати домашні смаколики. Цей продукт потрібен під час випікання тортів, тістечок, мафінів, виготовлення цукерок і десертів. Шоколадні дропси, монетки чи цільні плитки використовують для приготування глазурі, начинок, цукерок і декорування солодощів.
В інтернет-магазині «Світ Пекаря» представлений великий вибір шоколаду для кондитера. Пропонуємо купити продукцію перевіреної якості оптом і в роздріб. Організуємо доставку в будь-який куточок України.
Особливості та властивості кондитерського шоколаду
Для приготування десертів чи декорування випічки в домашніх умовах подекуди використовується звичайний шоколад із супермаркету. Втім, кондитери-професіонали використовують спеціальні продукти — шоколадні краплі, диски, дропси та вагові шматки, що вирізняються наступними особливостями:
- мають вищий вміст какао, менше цукру і смакових добавок;
- легко плавляться, своєю чергою розтоплена маса швидко застигає;
- після розплавлення надають виробам приємного блиску.
У кулінарних цілях професійний інгредієнт застосовують здебільшого в рідкому, іноді — в тертому вигляді. Обравши потрібний вид шоколаду, зокрема шоколадні чіпси, шоколадні краплі або шоколадні дропси, кондитер має змогу контролювати дотримання рецептури, смакові якості та зовнішній вигляд готових виробів.
Види та нюанси використання кондитерського шоколаду
Шоколад, призначений для застосування в кондитерській справі, можна придбати у вигляді:
- крапель (дропсів);
- чипсів (калет, монеток);
- цільних плиток.
Шоколадні чипси та дропси зручні тим, що легко розтоплюються. Цільні шматки частіше обирають, якщо потрібно зробити стружку. Дрібні термостабільні краплі, що не плавляться за високої температури, можна додавати до тіста під час випікання кексів, мафінів і печива. Їх додають до морозива, сиркової маси, мюслів, граноли, застосовують для декорування гарячих напоїв, а також як посипку для кондитерських виробів.
Сфера використання шоколаду залежить не стільки від його форми, скільки від складу.
- Гіркий кондитерський шоколад з насиченим смаком найкраще підходить для приготування мусу і ганашу.
- Темна маса з вмістом какао 54–58% — чудовий вибір для отримання глянцевого покриття для випічки або десерту.
- Молочний шоколад, що містить 25–44% какао-продуктів, а також сухе молоко, використовується як основа для начинок і кремів. Цей компонент має ніжний смак, тож ідеально підходить для приготування дитячих смаколиків.
- Білий шоколад, який виготовляється виключно з какао-масла, є незамінним для створення велюрового покриття і декору.
Правильний вибір термостабільного шоколаду, дотримання правил його зберігання і використання — важлива умова для успішної роботи кондитера.
Асортимент кондитерського шоколаду на сайті «Світ Пекаря»
У нашому інтернет-магазині ви можете придбати продукцію торгівельних марок:
- MIR (Україна);
- Eurocas (Румунія);
- Master Martini (Італія);
- Barry Callebaut (Швейцарія);
- Cookit (Україна).
В асортименті — термостабільні шоколадні дропси й монетки, білий, молочний та чорний шоколад з вмістом какао 54,5%, 72% і 75%. У продажу доступні пакування вмістом 0,4 і 0,5 кг, а також 1 і 10 кг. Продукція розфасована в пакети, зіп-пакети, пластикові відерця і картонні коробки.
Чому кондитерський шоколад варто замовити у нас
Інтернет-магазин «Світ Пекаря» пропонує широкий вибір продукції українських і закордонних брендів. На сайті ви можете придбати какао-вироби перевіреної якості за вигідною ціною. Нові зареєстровані клієнти отримують 3% знижки на перше замовлення. Для постійних клієнтів діє накопичувальна знижка в розмірі 5%.
Крім кондитерського шоколаду в магазині доступні інші продукти, необхідні для приготування ласощів — десертів, цукерок і виробів з тіста. У нас можна замовити кондитерські суміші, какао порошок, начинки, топінги, наповнювачі, кулінарний жир, вершки та смакові добавки. Тож вам не доведеться витрачати час на пошук і переплачувати за доставлення товару з інших магазинів.
Замовляйте кондитерский шоколад оптом на сайті «Світ Пекаря» та отримуйте товар у відділенні «Нової пошти», Rozetka або найближчому до вас поштоматі. У Львові ви можете забрати замовлення з нашого складу самостійно.
-
Фасування від 1 кг
-
Завжди свіжі та якісні інгредієнти
-
Професійна технологічна підтримка