Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао порошок для кондитерських виробів у магазині «Світ Пекаря»
Натуральне та алкалізоване какао — незамінний продукт для кондитерів, що надає виробам насиченого кольору і приємного шоколадного смаку. В інтернет-магазині «Світ Пекаря» ви можете придбати какао-порошок і масло за вигідною ціною. Пропонуємо продукцію найкращих виробників оптом і в роздріб.
Застосування какао порошку алкалізованого в кондитерській справі
Какао-порошок алкалізований використовується в кулінарії та харчовій промисловості для приготування:
- тортів;
- бісквітів;
- тістечок;
- кексів, мафінів;
- печива;
- вафель.
Порошок з какао-бобів додають як у тісто, так і в крем, начинки та глазур. Його також використовують під час виготовлення морозива, цукерок, різноманітних десертів, горіхових паст, зефіру, холодних і гарячих напоїв. З масла какао роблять шоколад, цукерки, глазур, смачні та ароматні шоколадні напої тощо.
Асортимент какао порошку на сайті «Світ Пекаря» - купити з доставкою по Україні
Какао — незамінний інгредієнт для професійних кондитерів, а також любителів готувати солодку випічку та десерти вдома. Продукт доступний в продажу у вигляді:
- натурального та алкалізованого порошку;
- масла.
У нашому інтернет-магазині можна купити какао-порошок таких виробників:
- Enzym Group (Україна);
- RST (Україна);
- Barry Callebaut (Швейцарія).
Натуральний какао-порошок, отриманий зі смажених бобів, має світло-коричневий колір з червонуватим відтінком, а також яскравий гіркуватий смак з кислинкою. Продукт часто використовується в рецептах, де серед інгредієнтів присутня харчова сода (гідрокарбонат натрію), що допомагає тісту піднятися.
Какао-порошок алкалізований виготовляється з какао-бобів, оброблених лужним розчином карбонату калію. Алкалізація нейтралізує кислотність та прибирає гіркий смак. Продукт не вступає в реакцію з содою. Для підняття тіста під час приготування випічки використовується розпушувач. Порівняно з натуральним какао алкалізований порошок:
- має темніший колір;
- є більш жирним і розсипчастим;
- краще змішується та забарвлює інші компоненти;
- добре розчиняється у воді та молоці, для приготування напою його не потрібно варити.
У багатьох випадках натуральний порошок можна замінити алкалізованим, і навпаки. Щоправда, останнього потрібно брати на 30–50% менше. Для досягнення насиченого темно-коричневого кольору під час приготування печива на кшталт Oreo або брауні краще обирати алкалізоване какао.
Натуральне какао містить більше корисних для здоров’я компонентів. До його складу входять флавоноїди, поліфеноли та антиоксиданти, що сприяють здоров’ю серця й мозку, а також залізо, магній та інші мікроелементи. Натомість алкалізований какао-порошок смачніший та зручніший у роботі.


Ціни на какао порошок алкалізований в нашому магазині
Якщо ви бажаєте придбати какао-порошок, ціна на сайті «Світ Пекаря» залежатиме від виду продукту, країни виробника, походження сировини та окремих характеристик товару.
Найменування товару | Вартість за 1 кг, грн |
Какао-порошок натуральний | 260,53 |
Какао-порошок алкалізований, Малайзія | 499,90 |
Какао-порошок алкалізований, Бразилія | 593,56 |
Купити какао-порошок в Україні в інтернет-магазині «Світ Пекаря» можна в поліетиленовому пакуванні. Масло какао продається у вигляді калетів (дрібних дисків) у пластиковому відерці. Для гуртових замовників і постійних клієнтів діють знижки.
Переваги замовлення какао порошку оптом та в роздріб в магазині «Світ Пекаря»
У нашому інтернет-магазині ви можете придбати порошок або масло какао з доставкою в будь-який куточок України. Щоб не переплачувати за пересилку, замовте також інші інгредієнти, котрі обов’язково знадобляться під час приготування випічки та десертів: хлібопекарські та кондитерські суміші, кулінарний жир, розпушувачі, топінги та сиропи.
Заощаджуйте час і гроші, замовляйте продукцію для виготовлення кондитерських смаколиків в інтернет-магазині «Світ Пекаря»!
-
Фасування від 1 кг
-
Завжди свіжі та якісні інгредієнти
-
Професійна технологічна підтримка