Пошук або підготовка технолога для хлібопекарського бізнесу потребують чимало часу. Навіть якщо на підприємстві є штатний фахівець, залучення сторонньої експертної допомоги часто дає змогу знайти та втілити свіжі ідеї, підвищити ефективність виробничих процесів, поліпшити якість продукції та успішно розширювати асортимент.

Enzym Group, частиною якого є інтернет магазин «Світ Пекаря», пропонує послугу професійного технологічного супроводу пекарні чи заводу. Наші фахівці допоможуть скоригувати процес виробництва, а також запропонують індивідуальний план для розвитку вашого бізнесу.

Технологічний супровід підприємства по виготовленню хліба та випічки

Що включає в собі технологічний супровід хлібопекарського підприємства

Технологічний супровід підприємства, що здійснює випікання хлібобулочних виробів, охоплює:

  • аналіз поточної ситуації на підприємстві;
  • консультації технолога для пекарні чи заводу, зокрема щодо використання дріжджів від компанії Enzym Group, поліпшувачів і сумішей ТМ «ВІТАПАН»;
  • розроблення рецептури, вдосконалення і запуск у виробництво нових видів продукції;
  • розрахунок норм витрат сировини, напівфабрикатів і пакувальних матеріалів;
  • нагляд за впровадженням продукції згідно з технологічними картами та інструкціями;
  • контроль за дотриманням якості сировини та напівфабрикатів, що застосовуються у хлібопекарській справі, послідовності дій під час приготування випічки, якості кінцевого продукту, його пакування і зберігання;
  • перевірку і підвищення ефективності організації роботи персоналу.

Пропонуємо співпрацю та безоплатний хлібопекарський консалтинг для пекарні на певний період часу та на постійній основі.

Кому буде корисний технологічний супровід виробництва хліба та випічки

Професійна допомога фахівців центру Enzym Group знадобиться:

  • малим пекарням;
  • хлібозаводам;
  • мережам супермаркетів;
  • кондитерським;
  • закладам харчування.

Наші клієнти звертаються по професійну підтримку з метою підвищення якості випічки, удосконалення смаків і розширення асортименту шляхом розроблення оригінальних рецептур і впровадження нових технологій.

технологічний супровід пекарні

Алгоритм надання послуги технологічного супроводу пекарні

  1. Обговорення основних напрямів і нюансів співпраці

Отримуємо клієнтський запит, проводимо консультацію, визначаємо потреби та цілі професійної підтримки бізнесу. 

  1. Аудит виробництва

Фахівці центру аналізують виробничі процеси, оцінюють актуальний стан пекарні, виявляють проблемні ділянки в її роботі.

  1. Визначення шляхів покращення виробництва

Даємо рекомендації щодо виправлення недоліків, створюємо нові рецепти, пропонуємо застосування нових ефективних технологій.

  1. Впровадження нових рішень

Контролюємо виконання рекомендацій, працюємо з персоналом, проводимо навчання.

  1. Консультаційна і технологічна підтримка

Надаємо поради, допомагаємо усунути труднощі, що виникли в процесі запровадження змін.

Результати співпраці

Звернувшись по допомогу до технологів Enzym Group, ви отримаєте:

  • готові рішення щодо поліпшення якості продукції та збільшення розмаїття виробів;
  • всебічну підтримку в застосуванні нових рецептур і технологій;
  • можливість поглибити знання у хлібопекарській галузі персоналу, що працює на виробництві;
  • зниження витрат на випуск продукції.

Залучення до виробництва професійних технологів дозволяє вивести бізнес, пов’язаний з випіканням хлібобулочних виробів, на новий рівень з мінімальними витратами часу і ризиками.

Бажаєте дізнатися більше інформацію про послугу? Зв’яжіться з нами зручним способом: заповніть форму на сайті, зателефонуйте або надішліть листа на email svitpekaria@svitpekaria.com.ua. Ми надамо детальну інформацію про деталі співпраці, а також знайдемо оптимальне рішення для вашої пекарні чи заводу.