Велике розмаїття смаків та оригінальних рецептур роблять борошняні кондитерські вироби популярними не тільки для споживачів, а й для малого бізнесу і великих виробничих компаній. Щоправда, знайти фахівця, котрий зуміє без зайвих витрат організувати випуск якісної продукції, що матиме високий попит на ринку, не так вже й просто.

Enzym Group, частиною якого є інтернет магазин «Світ Пекаря», пропонує комплексний технологічний супровід кондитерського цеху, який допоможе оптимізувати робочі процеси, вдосконалити якість і розширити асортимент виробів. Компаніям, які мають штатного технолога, професійна підтримка допоможе знайти нові шляхи до розвитку виробництва.

Технологічний супровід кондитерського цеху

Які послуги ми пропонуємо в супроводі кондитерського цеху

Процес виготовлення кондитерських виробів, на відміну від хлібобулочних, є набагато складнішим. Він передбачає використання різних видів тіста (дріжджового, заварного, бісквітного, пісочного тощо), начинки, оформлення продукції з використанням крему та оздоблювальних елементів. Крім замішування, формування і термічного оброблення тіста застосовується охолодження. Отже, команда фахівців долучається до різних напрямів роботи.

Технологічний супровід кондитерського виробництва охоплює:

  • аудит виробничої діяльності підприємства та окремих його ділянок, визначення можливостей для оптимізації;
  • надання консультацій щодо використання дріжджів від компанії Enzym Group, а також поліпшувачів і кондитерських сумішей ТМ «ВІТАПАН», за допомогою яких можна легко приготувати креми, розпушити тісто, задекорувати готові вироби або приготувати кекси;
  • розроблення нових рецептів солодощів, у яких враховані сучасні тренди та потреби ринку;
  • удосконалення наявних рецептур, спрямоване на поліпшення якості продукції та здешевлення виробничого процесу;
  • розроблення технологічної документації;
  • тестування нових розроблень на виробничих потужностях клієнта;
  • контроль впровадження нововведень на виробництві;
  • навчання персоналу новим технологіям і методам роботи;
  • допомогу в разі виникнення труднощів.

Консалтинг з випікання кондитерських виробів і технологічний супровід буде корисний власникам великих цехів, що постачають продукцію в торгові точки та заклади харчування, а також кав’ярень-кондитерських, кафе, ресторанів тощо.

Алгоритм надання послуги консалтингу з випікання кондитерських виробів та технологічного супроводу

  1. Визначення цілей співпраці

Приймаємо запит від клієнта, надаємо первинну консультацію.

  1. Аналіз виробництва кондитерки

Фахівці Enzym Group виїжджають на підприємство, оцінюють поточний стан діяльності, визначають проблемні місця та можливості для розвитку.

  1. План покращення виробництва

Розробляємо нові рецептури та рекомендації щодо оптимізації виробничих процесів.

  1. Втілення інноваційних рішень

Надаємо підтримку у практичному впровадженні рекомендацій, навчаємо персонал.

  1. Контроль якості та ефективності нововведень

Стежимо за дотриманням стандартів якості та технологій виробництва.

Результати співпраці з технологами інноваційного центру хлібопечення та кондитерської випічки Enzym Group

Заручившись підтримкою професіоналів, ви зможете:

  • поліпшити якість продукції, що випускається на підприємстві, розширити її асортимент відповідно до вподобань та очікувань споживачів;
  • зменшити виробничі витрати та підвищити прибутки;
  • збільшити коло клієнтів або зробити заклад харчування чи магазин ласощів популярнішим серед покупців.

Щоб дізнатися більше інформації про послугу, зателефонуйте нам, заповніть форму на сайті або напишіть нам листа на email svitpekaria@svitpekaria.com.ua. Ми допоможемо знайти свіжі ідеї для процвітання кондитерського бізнесу і втілити їх у життя.