Виготовлення і продаж хлібобулочних виробів — вигідний бізнес, що здатен залучати клієнтів різного віку і вподобань. Випічка — це продукт, який можна пропонувати для щоденного споживання або для особливих випадків. Водночас в умовах жорсткої конкуренції пекарні важко утримувати позиції на ринку без вдосконалення технологій, розширення асортименту та оптимізації виробничих процесів.

Інтернет магазин «Світ Пекаря» є частиною Enzym Group, відомої на ринку як виробник дріжджів «Львівські дріжджі», «Стандарт Хлібний Ефект+15%», поліпшувачів і сумішей ТМ «ВІТАПАН». Enzym Group, як одна з найстійкіших біотехнологічних компаній Східної Європи, пропонує послуги консалтингу з випікання хлібобулочних виробів. Багаторічний досвід технологів, застосування оригінальних рецептур і підвищення кваліфікації фахівців допоможуть вашому бізнесу вийти на новий рівень. 

Що охоплює консалтинг у хлібопекарській галузі

Хлібопекарський консалтинг — це експертна допомога власникам бізнесу та їхнім командам. Її суть полягає у виявленні нагальних проблем і розробленні заходів, що дозволяють поліпшити ситуацію та надалі розвивати проєкт.

Консультаційні послуги фахівців Enzym Group охоплюють:

  • аудит і оптимізацію виробничих процесів;
  • розроблення нових рецептур хлібобулочних виробів;
  • навчання персоналу безпосередньо на підприємстві, організація майстер-класів і семінарів;
  • надання рекомендацій щодо використання дріжджів компанії Enzym Group і продукції «ВІТАПАН».

Наші спеціалісти надають професійну підтримку, охоче діляться власним досвідом, новітніми розробками, розповідають про останні галузеві тренди, допомагають прийняти правильні рішення, що дають змогу задовольнити потреби споживача, зайняти вигідне місце на ринку і збільшити прибутки. Наша команда не тільки дає рекомендації та розробляє рецептури, а ще й допомагає відпрацьовувати технології безпосередньо на підприємстві.

послуги консалтингу для ведення хлібопекарського виробництва

Кому варто замовити послугу консалтингу по технологіям виготовлення хліба та випічки

Хлібопекарський консалтинг в Україні від технологів Enzym Group буде корисний підприємствам великих масштабів, а також малому і середньому бізнесу. Надається комплекс консультаційних послуг:

  • мініпекарням. Розробляємо рішення для оптимізації процесів і розширення лінійки продукції;
  • великим хлібозаводам. Допомагаємо підвищити якість і ефективність виробництва;
  • кондитерським. Пропонуємо оригінальні рецепти, впроваджуємо нові технології;
  • мережам супермаркетів. Проводимо заходи, спрямовані на підтримання стабільної якості та збільшення асортименту пропозицій.
  • закладам харчування. Впроваджуємо індивідуальні рішення, що сприяють покращенню та урізноманітненню меню. 

Підтримка провідних фахівців у хлібопекарській галузі — це чудова можливість втілити на підприємстві професійні рішення та отримати гарантований результат.

Як відбувається співпраця
  1. Звернення клієнта

Надаємо первинну консультацію. Обговорюємо проблеми та цілі співпраці.

  1. Оцінка виробництва

Виїжджаємо на підприємство, вивчаємо робочі процеси та визначаємо проблеми.

  1. Розроблення рекомендацій

Складаємо перелік заходів для поліпшення виробництва, розробляємо нові рецептури.

  1. Реалізація плану дій

Впроваджуємо інноваційні рішення на підприємстві. Навчаємо персонал новим технологіям і методам роботи.

  1. Контроль і підтримка

Постійно перевіряємо втілення в життя та ефективність запропонованих рішень. Консультуємо замовника в процесі роботи та забезпечуємо всебічну підтримку.

Результат залучення до виробництва хліба та випічки фахівців центру Enzym Group

Ставши клієнтом Enzym Group, ви безоплатно отримуватимете консультаційні послуги з виготовлення хлібобулочних і кондитерських виробів у нас та отримаєте можливість:

  • вдосконалити виробничі процеси, усунути помилки, позбутися дефектів виробів, поліпшити їхні смакові якості та вигляд;
  • досягти стабільності продукції, адже для отримання потрібного смаку важливі кожен грам, секунда і градус;
  • запровадити інноваційні рішення в роботі, оптимізувати процеси без зайвих витрат часу;
  • підвищити кваліфікацію працівників пекарні, кондитерської чи великого підприємства;
  • розширити асортимент продукції;
  • зменшити собівартість виробів.

І найголовніше: ми знаємо, як зробити так, щоб задоволені покупці поверталися до вас по улюблену випічку знову і знову.

Переваги замовлення хлібопекарського консалтингу у нас

  • Творчий підхід до створення і впровадження інновацій
  • Багаторічний досвід у застосуванні дріжджів і хлібопекарських сумішей
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта
  • Відпрацювання технологій безпосередньо на підприємстві

Залишилися запитання? Зателефонуйте нам за номером, що вказаний у контактах, напишіть нам на email svitpekaria@svitpekaria.com.ua. Ми допоможемо зробити вашу продукцію кращою, а бізнес — прибутковішим.