Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова пудра дрібного помелу виготовлена з високоякісних продуктів без вмісту крохмалю.
Подріблений до порошкоподібного стану цукор. Використовується для прикрашання десертів, випічки, кондитерських виробів, можна додавати у тісто.
Пудру застосовують для художнього оформлення кондитерських виробів, вона робить насолоду ласощів більш насиченою, а зовнішній вигляд – апетитним.
Цукрова пудра ідеально підійде для айсингу, глазурі, мастики, макаронсу, а також для випічки. Пудрою можна прикрасити напої кави або кондитерські вироби, використовуючи спеціальні трафарети для прикраси.
Її дуже зручно додавати в ті кондитерські страви або продукти, які не піддаються термообробці - нерозчинена цукрова пудра не буде скрипіти на зубах, на відміну від цукор-піску.
Фасування: | 250 г |
Термін зберігання: | 1 рік |
Умови зберігання: | В сухих, прохолодних, темних приміщеннях |