Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натуральний шоколад лінії Аріба - це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві. Аріба Чорний шоколад у вигляді Діамантг - шоколад з вмістом какао продуктів 72%.
Використовується для приготування цукерок, глазуровані поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, десертів, а також для приготування шоколадних прикрас. Темперування шоколаду ручним способом:
Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до однорідного стану.
Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.
Зібрати шоколад з мармуру в ємність з остигнула частиною 1/4 шоколаду.
Перемішати до температури 30-32 °С.
Рекомендації при темперування:
Під час темперування - шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти і посуд.
Для темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.