Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шортенінг виробляється на основі рафінованих дезодорованих рослинних олій. Він набув широкого використання в мережах громадського харчування і в
домашній кулінарії. Шортенінг також широко використовується в хлібопекарській, кондитерській промисловості для виготовлення різних видів печива (кураб’є, пісочного, цукрового, затяжного), кексів та інших кондитерських виробів.
Переваги шортерінгу "Універсального РК":
- дозволяє отримувати начинку з ніжним смаком, яку легко збити; - Забезпечує чудову консистенцію продукту;
- легко сумісний з молочним жиром і горіховими оліями;
- зменшує витрату жиру; - Підвищує продуктивність.
- забезпечує високу стабільність емульсії; - Добре збивається з цукром; - Робить текстуру однорідною;
- забезпечує отримання розсипчастої структури в готовому виробі; - Готовий виріб довше не черствіє;
- високі органолептичні характеристики готового виробу;
- продукти залишаються свіжими протягом тривалого часу;
- тісто довше не затягується;
- процес формування виробів істотно полегшується;
- високий ступінь очищення жирової сировини дозволяє продовжити фактичні терміни придатності виробів.