Кількість
|
Вартість
|
||
|
Назва: ВІТАПАН Згущувач
Опис: Порошкоподібна суха кондитерська суміш для зв’язування вологи в будь-яких начинках (макова, сирна, м’ясна, фруктова тощо). Використовується для виготовлення десертів, хлібобулочних та кондитерських виробів.
Дозування: для виготовлення термостабільних начинок: 50-150 г ВІТАПАН Згущувача на 1 кг сировини.
Начинка з фруктового соку або фруктів у власному соці: 100-150 г ВІТАПАН Згущувач, 250 г цукру, 1000 г соку або рідини з подрібненими фруктами.
Термін зберігання: 18 місяців.
Пакування: міцні багатошарові паперові мішки масою 5 кг. Для замовлень у меншому об'ємі - розфасовуємо у поліетиленові пакети 1 кг.
Спосіб використання:
додати 50 - 150 г ВІТАПАН Згущувач (в залежності від вмісту вологи) до готової начинки, добре вимішати;
змішати ВІТАПАН Згущувач з цукром, додавати поступово до рідини при перемішуванні, тоді додати фрукти;
при використанні заморожених фруктів для декорування достатньо обкачати їх у ВІТАПАН Згущувач та викласти на поверхню виробу.
Переваги:
Швидке та просте використання;
- Дозволяє використовувати заморожені овочі, фрути та ягоди, загущувати сік та утримувати вологу в процесі дефростації;
- Добре розчиняється у воді, не утворюючи грудок;
- Надає начинкам термостійкі властивості;
- Надає більш щільну консистенцію при приготуванні начинок;
- Має нейтральний смак та аромат, не змінює смакові властивості кінцевого продукту.
В нашому інтернет магазині для кондитерів “Світ Пекаря” ви може знайти багато різних товарів для випічки. Телефонуйте та замовляйте!