Кількість
|
Вартість
|
||
|
Назва: ВІТАПАН Термопудра
Опис: Термостабільна цукрова пудра для декорування
кондитерських та хлібобулочних виробів.
Термін зберігання: 9 місяців.
Пакування: міцні багатошарові паперові мішки масою 5 кг. Для замовлень у меншому об'ємі - розфасовуємо у поліетиленові пакети 1 кг.
Спосіб використання:
нанести пудру на холодну або гарячу поверхню
кондитерських та хлібобулочних виробів (термостабільність - 80-100 С). Стійка до перепаду температурних режимів протягом терміну зберігання готових виробів.
Переваги:
- Низька гігроскопічність - не вбирає вологу і жир з навколишнього середовища або поверхні продуктів;
- Стійкий до високих температур - не плавиться на гарячих поверхнях;
- Запобігає утворенню твердої скоринки на кондитерських виробах, підвищує їх споживчі та декоративні якості;
- Не злежується при зберіганні та транспортуванні;
- Забезпечує тривале збереження декоративних властивостей готового виробу.