Кількість
|
Вартість
|
||
|
Назва: ВІТАПАН Помадка
Опис: Суха основа для приготування цукрової помадки. Використовується для оздоблення кондитерських та хлібобулочних виробів.
Термін зберігання: 9 місяців.
Пакування: міцні багатошарові паперові мішки масою 5 кг. Для замовлень у меншому об'ємі - розфасовуємо у поліетиленові пакети 1 кг.
Спосіб використання:
Спосіб 1:
1000 г суміші;
170 г гарячої води (t = 80-90 C);
Інтенсивно вимішати протягом 2-3 хв. Наносити на поверхню охолодженого виробу. Дати підсохнути (кірочка утворюється швидко).
Спосіб 2:
1000 г суміші;
500 г яєчного білка;
Білок збити до пишної маси, додати суміш та продовжити збивання 4-5 хв.
Нанести на поверхню виробів, дати підсохнути (тривале висихання). Вкриті глазур'ю вироби через 5-10 хв можна прикрасити кольоровою кондитерською посипкою чи іншим декором.
Переваги:
- Просте та зрозуміле використання;
- Не потребує варіння;
- Має чудовий смак і чистий білий відтінок;
- Не тріскає протягом терміну зберігання.