Кількість
|
Вартість
|
||
|
Назва: ВІТАПАН Оксамит
Опис: Суміш для приготування кондитерського
крему з ароматом ваніль-вершки.
Переваги:
- Швидкий та простий спосіб приготування;
- Універсальність використання;
- Стійкість при випіканні та заморожуванні.
Пакування: міцні багатошарові паперові мішки масою 5 кг
Термін зберігання: 6 місяців.
Дозування та спосіб використання:
Рекомендовані рецептури | Крем базовий | Крем масляний | Крем для начинки |
ВІТАПАН Крем Оксамит, г | 350-400 | 400,0 | 350,0 |
Вода, г | 1000,0 | 500,0 | 1100,0 |
Молоко, г | - | 500,0 | - |
Цукрова пудра, г | - | 300,0 | - |
Масло, г | - | 500,0 | - |
Коньяк, г | - | За смаком | - |
Молоко згущене уварене, г | - | - | 150 |
Спосіб приготування | Налити воду в ємкість міксера, додати суміш. Збивати 30 секунд на середній швидкості, потім 3-5 хв на високій швидкості. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. Крем термостабільний. | Масло розтерти з цукровою пудрою. Суміш, воду та молоко збити за базовою рецептурою і додати до масла. Перемішати до однорідної маси. | Згуене уварене молоко розмішати з водою, додати суміш та збити за базовою рецептурою. |