Кількість
|
Вартість
|
||
|
Назва: ВІТАПАН Класик
Опис: Суміш для приготування кондитерського крему
з ароматом молоко-ваніль.
Переваги:
- Швидкий та простий спосіб приготування;
- Універсальність використання;
- Стійкість при випіканні та заморожуванні.
Пакування: міцні багатошарові паперові мішки масою 5 кг
Термін зберігання: 6 місяців.
Дозування: 10-25% від маси борошна.
Спосіб використання кондитерської суміші:
Рекомендовані рецептури | Крем базовий | Крем масляний | Крем для начинки |
ВІТАПАН Крем Класик, г | 350-400 | 350,0 | 350-400 |
Вода, г | 1000,0 | 1000,0 | - |
Молоко, г | - | - | 1000,0 |
Цукрова пудра, г | - | 300,0 | - |
Масло, г | - | 500,0 | - |
Спосіб приготування | Налити воду в ємкість міксера, додати суміш. Збивати 30 секунд на середній швидкості, потім 3-5 хв на високій швидкості. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. Крем термостабільний. | Масло розтерти з цукровою пудрою. Суміш збити з водою за базовою рецептурю і додати до масла. Перемішати до однорідної маси. | Налити молоко в ємність міксера, додати суміш. Збивати 30 секунд на середній швидкості, потім 3-5 хв на високій швидкості. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. |
В інтернет магазині “Світ Пекаря” за широким асортиментом представлені товари все для пекаря: від інструментів для випічки до сировини та інгредієнтів. Замовляйте за вигідними цінами оптом та вроздріб.