Кількість
|
Вартість
|
||
|
Маргарин для кремів – унікальний за своїми органолептичними
і технологічними характеристиками продукт. Активно використовується в кондитерській промисловості для виготовлення традиційних кремових
напівфабрикатів, суфле, які виробляються на
вершковому маслі, для прошарку кондитерських
виробів, приготування кремових прикрас, начинок.
Технологічно готовий до застосування у випічці, тортах
і тістечках. Завдяки невисокій вартості надає
можливість здешевлювати собівартість готового
виробу, не поступається за смаковими
характеристиками вершковому маслу. - Дозволяє створити кремовий напівфабрикат, що практично не відрізняється за фізико-хімічними і органолептичними показниками від базових кремів, виготовлених на вершковому маслі; - Забезпечує гарну збиваність у поєднанні з необхідною стійкістю, збереженням форм, пластичністю і однорідністю кремових начинок і прикрас; - Не потребує змін технологічних схем і устаткування; - Має високі каркасоутворювальні властивості, що забезпечують формостійкість прошарованого виробу, завдяки чому він використовується як прошарок між коржами.