Кількість
|
Вартість
|
||
|
Призначення:
хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних та пшенично-житніх сортів хлібобулочних виробів.
Спосіб використання:
Додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості 1 - 2% від маси борошна.
Переваги:
• уповільнює процес черствіння;
• подовжує свіжість упакованих хлібобулочних виробів до 7-9 діб;
• збільшує об’єм виробів;
• покращує структуру пористості та еластичність м’якушки;
• надає м’якості виробам.
Умови зберігання:
зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в
приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється поліпшувачі борошна зберігати та транспортувати разом з токсичними
речовинами та продуктами з різким запахом.
Магазин “Світ Пекаря” пропонує інші товари для кондитерів оптом з доставкою по Україні. Замовляйте все для випічки від виробника.