Кількість
|
Вартість
|
||
|
Призначення:
хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних та
пшенично-житніх сортів хлібобулочних виробів.
Спосіб використання:
Додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості
0,2 - 0,5% від маси борошна.
Переваги:
• покращує реологічні властивості тіста, полегшує його механічну обробку;
• скорочує час замісу тіста;
• збільшує розтяжність тіста та зменшення кількості надривів;
• забезпечує хороший об’єм готової продукції.
Умови зберігання:
зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в
приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється поліпшувачі для тіста зберігати та транспортувати разом з токсичними
речовинами та продуктами з різким запахом.
Магазин “Світ Пекаря” пропонує інші товари для кондитерів оптом з доставкою по Україні. Замовляйте все для випічки від виробника.