Кількість
|
Вартість
|
||
|
Назва: ВІТАПАН Інтенсив
Опис: Комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хліба та низькорецептурних булочних виробів. Рекомендується для прискорених способів приготування тіста.
Переваги:
- Збільшує водопоглинну здатність борошна;
- Сприяє швидкому формуванню структури тіста та прискорює його бродіння;
- Полегшує механічну обробку тіста;
- Відбілює м’якушку;
- Збільшує об’єм виробів, покращує структуру пористості та еластичність м’якушки;
- Забезпечує рівномірне золотисте забарвлення скоринки;
- Покращує смак та аромат готових виробів;
- Уповільнює процес черствіння.
Пакування: міцні багатошарові паперові мішки масою 5 кг і 10 кг. Для замовлень у меншому об'ємі - розфасовуємо у поліетиленові пакети 1 кг.
Термін зберігання: 6 місяців.
Дозування: 0,1% - 0,3% від маси борошна.
Спосіб використання: додається в сухому вигляді в борошно перед замісом тіста.